Over Pien

Hoe ouder ik word (ik ben van 1967), hoe meer ik ga voelen waar het leven me heen wil brengen. En herken ik alle stappen in het verleden die me hier gebracht hebben.

Na mijn opleiding aan de Hotelschool Den Haag heb ik enkele jaren in de hotellerie gewerkt. Om vervolgens de overstap te maken naar Randstad Uitzendbureau en weer daarna als Recruiter voor een groot Amerikaans bedrijf te gaan werken. Na een tijdlang gekozen te hebben voor de ook belangrijke -en vaak onderschatte- functie van moeder en ‘echtgenote van’-, was ik van 2009 tot 2016 trotse eigenaar van Piens Planner, een bijzondere gezinsagenda.

Tevens ben ik samen met mijn zus het bedrijf Feel Good Workshops gestart, dat zich richt op korte creatieve coaching (een dag of dagdeel) voor vrouwen. Samen maken we een vooraf bepaald thema (dat varieert van ‘mijn kledingstijl’ tot ‘waar ben ik dankbaar voor in het leven’) visueel concreet dmv een moodboard, wat een heel helder inzicht geeft in waar je staat en wat je nog verder wilt ontwikkelen.

In 2014 ben ik gestart met de opleiding ‘Levenscounselor’ aan het Levenscollege©.  Een mooie combinatie van psychologie en spirituele bewustwording. Inmiddels ben ik gediplomeerd LevensCounselor. Of, zoals een van mijn cliënten een keer liefkozend zei ‘Hartscoach’. Tevens heb ik opleidingen Reiki en Healing afgerond.

Dus wees welkom! Eén op één of in workshops. In mijn praktijk met als kernwoorden luisteren, visualisaties, liefdevolle begeleiding, oefeningen en tools waarmee je jezelf terugvindt en weer mag worden wie je bent.

Kijk voor meer informatie op www.hartscoach.nl

18582512_1969813059931432_5452737748957151236_n